Deze site is ook van en voor jullie

Deze site is ook van en voor jullie

Welkom op deze site over alles wat met de familienaam Hiel te maken heeft. Op deze site kunt u alles vinden over de geschiedenis, de oorsprong, de betekenis etc. van het geslacht Hiel. Doel van deze site is zoveel mogelijk personen die de naam Hiel dragen te bereiken. Wens is deze site tot een soort verzamelpunt te maken voor alle informatie betreffende het geslacht Hiel. Daarom roep ik u allen op uw bijdrage te leveren in de vorm van familienieuws,anekdotes, feesten en andere wetenswaardigheden. Misschien heeft u nog interessante foto’s die we op deze site kunnen plaatsen. Want alleen op deze manier is het mogelijk een echte familiegeschiedenis te maken.

Heeft u opmerkingen over de site of aanvullingen, correcties etc. op de stamboom, laat een bericht achter in het gastenboek. Laat ook uw emailadres achter dan kan ik u een berichtje sturen.

Voor al uw reacties, opmerkingen, aanvullingen, wetenswaardigheden etc. kunt u ook contact opnemen via:

carlo.de.meyer@ziggo.nl

Als u gegevens van mijn stamboom overneemt voor eigen gebruik, vind ik dat prima. Het is echter niet de bedoeling dat u deze zou gebruiken om daar zelf een publicatie- in welke vorm dan ook- van te maken zonder medeweten van en zonder toestemming van de maker van deze site. Commercieel gebruik van deze site is uit den boze en in het geheel niet toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *